FLEST

Ni är: Kim och Kanye

Du och din bae är som skolans populäraste tjej och kaptenen för fotbollslaget. Ni är ett super­par som lyfter den andre för att sedan spegla er i framgången. Nästan varje bild på sociala medier föreställer er ihop, som den enhet ni är.

 

Ni är: Beyoncé och Jay-Z

Ni är paret med stort p. Att ni skulle göra slut är lika otänkbart för er som för omvärl­den. Eftersom ni har varit tillsammans sedan urminnes tider har ni blivit ett oslagbart team, men ni kan ändå vara självständiga på varsitt håll. Tar din bae dig för givet kan du däremot alla tricks för att ge igen – du vet ditt värde och att du förtjänar att bli behandlad som den queen du är.

 

Ni är: Gigi Hadid och Zayn Malik

Er filmiska kärlek gör andra minst sagt avundsjuka. Redan från dag ett satsade ni fullt ut och ni njuter av att visa upp relatio­nen för världen på alla sätt som går. Ni bryr er inte om att det någon gång kan ta slut eftersom ni bara ser varandra. Folk stör sig i smyg på hur gulliga och perfekta ni verkar. De kallar er ett it-par och vill antingen vara er eller vara med sådana som er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *