HETA HÖSTTRENDER

Snart är det äntligen dags för en ny mode­säsong! Trots att det fortfarande är högsommar sneglar vi mot hösten redan nu. Här är fem trender du inte får missa.

 

# SCARFEN

 

Vårens och sommarens statementsmycke, choker-halsbandet, finns kvar den här säsongen men har fått konkurrens av den långa, smala scarfen. Den syntes överallt på höstens visningar i olika mönster, material och längder. Använd den som ett coolt halsband genom att knyta den tight runt halsen och låta de långa längderna hänga. Eller knyt den runt håret som på H&M:s höstvisning, för en bohemisk 70-talskänsla.

 

# BOWIE BOOTS

David Bowies bortgång ledde till att många designers hyllade ikonen i sina höstkollektio­ner. Tolkningen stavas blixtar, glitter, glam och platåer. De Bowie-inspirerade platåbootsen hos Marc Jacobs, Vivienne Westwood och Maison Margiela får oss att längtansfullt tänka tillbaka till tiden då buffaloskor å la Spice girls var det hetaste på skohimlen. Rota fram dina gamla platådojor eller investera i ett par nya boots med platå för höstens skönaste skoval.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *